Melkefri bananpannekaker

Prøv mine melkefri bananpannekaker med Mylk

Jeg lagde pannekaker til Matheas frokost i dag og deler oppskriften så dere alle kan prøve. De ble aldeles nydelige både på smak og konsistens. Server dem med det tilbehøret du har lyst på. Vi spiste dem med blåbær, mango, revet kokos og Yocos naturel.

Mylk er laget på havre som i utgangspunktet er glutenfri, men spor av gluten kan forekomme.

Dette trenger du for å lage laktosefri pannekaker:

  • 2 modne øko bananer
  • 2 dl MYLK havremandel
  • ½ dl kokosmel
  • 1 ½ dl havregryn, glutenfrie
  • 1 ts bakepulver
  • 2 egg* (se vegan tips under)
  • 1 klype havsalt
  • Smøremyk Rapskokos/kokosfett til steking

Slik lager du melkefri bananpannekaker:

  1. Bland alle ingrediensene i en blender. Er du veganer eller ikke tåler egg, så bytt ut hvert egg med 1 ss kvernede linfrø rørt ut i 2 ss vann.
  2. Stek små pannekaker.
  3. Server med en skje Yocos naturel, litt revet kokos, evt. biter av mørk sjokolade, friske eller rørte blåbær, skivet banan, biter av mango og en ørliten skje uraffinert søtt (eks. bringebærhonning, øko lønnesirup ) om du vil.

TIPS: *ønsker du ikke egg, kan de byttes ut med 2 ss kvernede linfrø rørt ut i 4 ss vann