Melkefri sjokoladepudding med “Made By Berit Nordstrand” Mylk

Nydelig melkefri hverdagsdessert med mild og deilig sjokoladesmak!

Hvem liker vel ikke enkle oppskrifter på nydelige hverdagsdesserter som man kan nyte hver eneste dag om man vil? Her følger oppskriften på en mild og veldig god sjokoladepudding som nok vil falle i smak hos alle og enhver. Sjokoladepuddingen er forøvrig helt fri for melk.

Ingredienser – til 4 personer:

  • 4 dl MYLK havremelk
  • 3 ts Johannesbrødkjernemel
  • 3 ss øko lønnesirup/3 ss Agave
  • 1 vaniljestang /1/2 ts vaniljepulver/1 ts vaniljeekstrakt
  • 3.5 ss øko kakaopulver
  • ½ ts havsalt
  • jordbær, hakket mørk sjokolade og pasjonsfrukt til pynt

Slik gjør du:

  1. Rør sammen MYLK havremelk og Johannesbrødkjernemel i en kasserolle til en klumpfri røre.
  2. Pisk så inn resten av ingrediensene.
  3. Sett kasserollen på platen og varm under omrøring til kokepunktet. Blandingen tykner nesten umiddelbart.
  4. Hell sjokoladepuddingen i porsjonsformer og avkjøl i kjøleskap i 3 timer.
  5. Server gjerne med noen friske jordbær og en god kopp espresso.

TIPS: Smaksett gjerne puddingen med en skje god likør eller 1 skje sterk kaffe