Nøtter i lønnesirup

Ingredienser:

  • 4 dl blandete nøtter, f.eks. pekan, mandel, hasselnøtter, cashewnøtter og valnøtter
  • 3-4 ss lønnesirup
  • 2 klyper havsalt (kan kuttes)

 

Slik går du frem:

Ha nøttene i en bolle. Hell over lønnesyrup og dryss på litt havsalt – bland godt. Alle nøttene skal ha et tynt lag syrup på seg, akkurat nok til å dekke dem.

Fordel blandingen over et stekebrett dekket med bakepapir

Bak stekebrettet på 180 C, relativt høyt opp i ovn, i cirka 10 minutter. Se nøye etter – de kan brenne fort! De er ferdige når lønnesirup begynner å boble så smått.

La nøttene avkjøle seg på stekebrettet i omkring 30 minutter, da får nøttene et nydelig, sprøtt syrupslag på seg.

1 Comment

Comments are closed.