Verdens beste pannekaker uten melk og gluten

Verdens beste pannekaker uten melk og gluten

Denne oppskriften på pannekaker uten melk og gluten, lager du raskt.

Overrask noen du er glad i med verdens beste pannekaker til frokost. Eller hva med å servere laktosefri, glutenfri og sunne pannekaker til middag sammen med litt bacon og rørte blåbær?

Da må du virkelig prøve denne oppskriften på verdens beste pannekaker uten melk og gluten.

Sunt og godt tilbehør til pannekakene

De sunne pannekakene server du med sesongens frukt og bær i små skåler, og så kan liten og stor komponere sin egen pannekakefavoritt.

Prøv også Yokos naturell og nyrørt syltetøy på pannekakene, så har du en god dessert. Yokos er et plantebasert alternativ til yoghurt fra Made By Berit Nordstrand.

Dette trenger du til pannekaker uten melk og gluten

Til 4 personer

  • 2 dl kokosmelk
  • 2 dl vann
  • 1/4 ts kardemomme
  • 3 egg
  • 4 dl havregryn
  • 1/2 ts salt
  • Smøremyk Rapskokos til steking
  • Tilbehør: banan, bær, lønnesirup/honning og Yokos Naturell eller Yokos Vanilje

Slik lager du sunne pannekaker

  1. Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til pannekakerøren er jevn.
  2. La røren svelle i 10 minutter.
  3. Stek så pannekakene i litt Smøremyk Rapskokos.